Ruim 350 occasions op voorraad

Welkom bij FLEVO Mobiel

FLEVO Mobiel is een jong en dynamisch bedrijf wat zich toelegt op de verkoop van gebruikte auto’s. In 2004 werd FLEVO Mobiel Voertuigbemiddeling opgericht en inmiddels hebben we twee vestigingen! Ons doel is klantgericht te zijn, goede service te verlenen en kwalitatief goede auto's te leveren tegen scherpe prijzen. Wij hebben een uitgebreid aanbod in een brede prijsklasse waardoor u bij ons altijd een ruime keuze heeft. Wij hebben een ruim netwerk van taxatiesystemen en dealers wat ons in staat stelt om goede kwaliteit te leveren tegen scherpe prijzen. Veel van de auto’s vinden hun weg via internet en worden dan ook door het hele land verkocht. Onze advertenties vindt u met name op internet; hierbij werken wij samen met o.a. Auto Track, AutoTrader, Gaspedaal, Marktplaats, Autoweek, Autoscout en Autodealers.

Vestigingen

FLEVO Mobiel heeft 2 vestigingen. Deze vestigingen grenzen aan elkaar en worden alleen gescheiden door ons occasionterrein. Op onze locatie aan de Noord 99 vindt u de auto’s onder € 12.500,-. Op de Handelsweg-Noord 37-39 vindt u de auto’s boven € 12.500,-. Wij zijn te bereiken op telefoonnummer 0321-337296

Controle

Al onze voertuigen worden bij binnenkomst gecontroleerd, daarnaast wordt de kilometerstand gegarandeerd door middel van de Nationale Auto Pas. Mocht er kort na aflevering onverhoopt toch een technisch probleem zijn, dan passen wij een soepele coulanceregeling toe.

Bemiddeling

Gebruik maken van onze bemiddelingsdienst betekent: geen (onbekende) mensen aan de deur, er kan worden ingeruild en wij dragen zorg voor een correcte afwikkeling bij verkoop. Wij hebben kennis van zaken en prijzen en kunnen een gedegen advies geven. Neem voor meer informatie over de voorwaarden contact met ons op.

Contact

Wilt u een voertuig bij ons kopen of heeft u vragen over onze bemiddelingsdienst? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs aan de Noord 99 of aan de Handelsweg-Noord 37-39 in Dronten.