Welkom bij FLEVO Mobiel! Bedrijfspand FLEVO Mobiel Dronten
Grote klanttevredenheid Pad met auto's FLEVO Mobiel Dronten
Grote klanttevredenheid Pand FLEVO Mobiel Dronten
Hoofdzakelijk auto's tussen € 1.000,- en € 15.000,- Auto's FLEVO Mobiel Dronten
2 vestigingen op 300 meter van elkaar 2e vestiging FLEVO Mobiel Dronten
Welkom bij FLEVO Mobiel Overzicht pand FLEVO Mobiel Dronten
2 vestigingen op 300 meter van elkaar 2e vestiging 300 meter verder op FLEVO Mobiel Dronten
Hoofdzakelijk auto's tussen € 1.000,- en € 15.000,- Pand met auto's FLEVO Mobiel Dronten
Altijd 350 occasions op voorraad Auto's FLEVO Mobiel Dronten
Hoofdzakelijk auto's tussen € 1.000,- en € 15.000,- Auto's langs het pad FLEVO Mobiel Dronten

Let op! In deze periode hebben wij tijdelijk geen koopavond! Verder zijn wij u, rekening houdend met de aangepaste maatregelen, graag van dienst tijdens onze normale openingstijden!

Gratis thuisbezorgd

Het coronavirus treft ons allemaal, dat geeft zorgen en beperkingen. Hoe dan ook zullen wij als bedrijf de richtlijnen zoals geschetst door onze overheid naleven. U bent zeer welkom in onze showroom, maar we verzoeken u zich ook te houden aan deze richtlijnen. Op de drukke dagen zullen wij zorgen voor een deurbeleid zodat de voorgeschreven onderlinge afstand gewaarborgd kan worden.

Het is iets wat al langer op onze agenda stond maar we willen dit nu vervroegd introduceren: om ook onze klanten te kunnen helpen die in deze situatie onze showroom liever niet willen bezoeken hebben wij besloten dat wij auto's gratis* bij u thuisbezorgen, dit kan geheel contactloos. Onze verkoopadviseur Bert Töpfer is u graag van dienst om bijvoorbeeld via beeldbellen en app contact de auto waar u interesse in heeft haarfijn te omschrijven. Zo krijgt u alle informatie die u normaal ook van ons krijgt in een normaal face to face gesprek.

Bezorging: voor klanten die binnen een straal van 70 km van ons bedrijf wonen is onze bezorgdienst geheel gratis. Wij zullen tijdig een afspraak met u maken op welk moment het u het beste uitkomt om de door u gekochte auto te laten bezorgen. Onze chauffeur zal de auto dan bij u thuisbezorgen, draagt handschoenen als hij uw nieuwe auto van onze oprij-auto afrijdt en heeft desinfectiemiddel mee om delen zoals deurgrepen, versnellingspook en het stuurwiel en de sleutel te ontsmetten. De sleutel doen we dan bij u in de brievenbus. Er is verder geen contact tussen u en de chauffeur, wij raden u aan om dan nog twee uur te wachten voordat u de sleutel pakt en in uw auto gaat kijken. Zo beperken we met elkaar zo veel mogelijk de risico's. Vooralsnog hebben wij een deel van onze voorraad geselecteerd om aan huis te bezorgen. U kunt op onderstaande button klikken om deze voorraad te kunnen zien.

Misschien heeft u nog vragen, onze collega Bert Töpfer beantwoordt deze graag! U kunt ons telefonisch bereiken op nummer 0321-337296, via een mail naar [email protected] of via WhatsApp 06-82731846.

* Gratis thuisbezorgen is enkel bedoeld voor klanten die contactloos een auto bij ons kopen, binnen een straal van 70 km. van ons bedrijf wonen en geldt alleen voor de geselecteerde voorraad. Inruil is hierbij helaas niet mogelijk. Wel hebben we een omruilgarantie van 14 dagen na aflevering waarbinnen u een andere occasion van vergelijkbare waarde kan kopen, hierbij geldt de verkoopprijs exclusief afleverkosten van de eerst gekochte auto als inruilwaarde.

Voorraad thuisbezorgd